Sport

Technische uitrusting

Technische uitrusting voor sport- en ijsklimmen, maar ook voor artificieel klimmen, alpinisme, speleologie, via ferrata, multi-pitch klimmen, boulderen, canyoning, … Hoofdlampen voor klimmen, trail running, zeilen, vissen, kamperen of elke activiteit die handenvrije verlichting nodig heeft.

Petzl Kliff

De touwzak voor sportklimmers: de KLIFF heeft voldoende ruimte voor al het klimmateriaal (gordel, setjes, schoenen, …) én touwen tot 100 m.

Petzl Meteor helm 2019

De METEOR helm is een pluimgewicht die zich richt op klimmers en alpinisten. Een combinatie van compactheid én een uitstekende ventilatie. Perfect voor zomer én winter.

Petzl Ergonomic 2018

De nieuwe Ergonomic bevat alle technische know-how van Petzl om dé meest uitdagende situaties op ijs en dry-tooling met glans te doorstaan.

Petzl Quark 2018

De Petzl Quark heeft voor 2018 een serieuze upgrade gekregen: dé alrounder voor zowel alpine routes als pittig ijsklimwerk.

Petzl Nomic 2018

Dé referentie onder de ijsbijlen komt nog scherper aan de start: verbeterd handvat, hydroformed schacht, nog steviger verbinding tussen kop en schacht, ...

Petzl Grigri 2019

Ontworpen voor ervaren zekeraars, de GRIGRI is een zekeringstoestel met ondersteunende remfunctie voor zowel in de zaal als op de rots.